dinsdag 28 januari 2014

Favorieten: JanuariDe eerste maand van het jaar zit er al weer op en ik heb weer een aantal favorieten verzameld! 

Too Faced Naked Eye eyeshadow collection
Als eerste dit oogschaduw palet van Too Faced, ik gebruik eigenlijk alleen de bovenste rij kleuren. Het zijn mooie subtiele kleuren voor een daglook. De oogschaduw brengt fijn aan en blijft goed zitten. Het is best wel prijzig maar je krijgt 9 kleurtjes, een kwastje en 3 kaartjes met verschillende looks waar op staat hoe je de oogschaduws kan aanbrengen. (verkrijgbaar bij Sephora)

Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen
 010 In the mood for nude
Dit oogpotloodje gebruik ik elke dag, het is een nude kleurig pennetje dat je op de waterlijn van je oog kan aanbrengen. Het zorgt voor een wakker effect en opent je ogen. Het is erg makkelijk aan te brengen, er komt genoeg kleur vanaf en het is lekker goedkoop!

Mac Cremesheen Glass in Strictly Plutonic
Een cremesheen van Mac is lip product dat eigenlijk hetzelfde is als een cremesheen lippenstift maar met de gloss van een lipgloss. Ik draag zelf nooit lipgloss maar vind dit een heel fijn product tussenin! Het is heel makkelijk aan te brengen en geeft een mooi perzik koraal tintje aan je lippen! 

Catrice Lip Colour Pen
 in Limited Edition Glamazona
Het laatste lip product van deze maand, is de Catrice lip colour pen. Het is wel een limited edition, maar er zijn gelijkaardige lip 'pennen' in de vaste collectie. Dit is ook zo'n product dat heel makkelijk en snel aan te brengen is. Zo krijg je toch een kleur op je lippen maar niet met te veel gedoe. Deze moet wel vaak opnieuw aangebracht worden, hij blijft niet heel lang zitten. 

Gliss Kur Hair Repair Every Day Oil Elixir
Dan een haar product, ik heb nogal droog en beschadigd haar en vond het dus tijd om eens een olie te proberen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, ik breng deze geregeld aan (vooral op de punten) van mijn haar. Mijn haar voelt echt wel fijner aan op dagen wanneer ik dit aanbreng. Het zorgt niet voor wonderen maar het zorgt voor zachter, glanzender haar. 

Kruidvat Professional Make Up Kwastenreiniger

Mijn laatste favoriet van januari, is deze kwastenreiniger. Ik vind kwasten wassen een vervelend werkje en ben er veel te lui voor. Maar deze kwastenreiniger werkt heel snel en efficiënt! Ik neem gewoon een beetje van de kwastenreiniger op mijn hand of op een doekje, haal mijn kwast er een paar keer door. Dan nog even de kwast onder lauw water uitspoelen en klaar! Het ruikt fris en de kwast is weer helemaal proper. Echt een aanrader!

Zo... dat waren mijn favorieten van januari!
Wat waren jullie favorieten deze maand? 

Xx M&J
Geen opmerkingen:

Een reactie posten